Volgers

maandag 21 december 2015

Winnen... kaartjes voor de beurs!!

Hallo allemaal,Ik mag 5 x 2 kaartjes verloten voor de beurs (de voorjaarsedities in Zwolle of Den Bosch). Hoe leuk is dat!!


Het gaat als volgt te werk:

- Laat een reactie achter en geef aan met wie en waarom u deze beurs wil bezoeken.

- Ik vind het leuk als u volger wordt van mijn blog dit is echter niet noodzakelijk.

- In de eerste week van februari maak ik op dit blog bekend wie er heeft gewonnen.


Wilt u kans maken om twee vrijkaarten te winnen voor de voorjaarseditie van deze beurs? Reageer dan snel op dit bericht. Wie weet bent u de gelukkige winnaar!


Al jaren bezoek ik deze beurzen. Ik doe veel mee aan workshops en leer zo allerlei technieken. Ook snuffel ik bij de kraampjes en doe er mijn inkopen.


De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier. Het leukste creatieve uitje van het voorjaar voor beginners, maar óók de meest fanatieke kaartenmakers en scrappers kunnen hier hun hart ophalen.

Deze beurs trekt bezoekers vanuit heel Nederland én België om nieuwe materialen in te kopen en inspiratie op te doen. Wilt u kans maken om twee vrijkaarten te winnen voor de voorjaarseditie van deze beurs? Reageer dan snel op dit bericht. Geef aan met wie en waarom u deze beurs wil bezoeken en wie weet bent u de gelukkige winnaar!Hieronder staat informatie over de beurs Knotsgekke Kaarten- & Scrapdagen (deze beurs heeft drie edities):


- Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Ijsselhallen Zwolle – 10, 11 en 12 maart 2016

- Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch – 31 maart, 1 en 2 april 2016

- Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch – 1, 2 en 3 september 2016 (voor deze beurs verloot ik geen kaarten!)


- E-mailadres: info@knotsgekkekaartendagen.nl

- Website: www.knotsgekkekaartendagen.nl

- Prijs: Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree.

- Kinderen 4 t/m 10 jaar betalen € 5,00 p.p.

- Volwassenen betalen €8,50 p.p. (Mits in gezelschap van een vrouw mogen mannen gratis naar binnen). Online kunt u uw entreekaart voor de beurs met € 1,50 korting p.p. kopen.

- Omschrijving beurs: De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier. Het leukste creatieve uitje van het voorjaar voor beginners, maar óók de meest fanatieke kaartenmakers en scrappers kunnen hier hun hart ophalen.P.S. Het kan zijn dat het achterlaten van een berichtje niet lukt.
reageer dan als anoniem, maar schrijf wel in je berichtje je 
naam, anders weet ik niet wie je bent als je e.v.t. wint.

8 opmerkingen:

 1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, graag wil ik twee kaartjes winnen voor de KGKDagen in Zwolle. Heerlijk knutsel-sneupen, nieuwe ideeën opdoen & workshoppen bij ons in de buurt.(HRV) Ik neem mijn dochter mee, die vooral besmet is met het inkleurvirus.(Geen boeken, maar stempelafdrukjes>>)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi gebaar zeg, ik zou wel graag willen winnen.
  Ik ga altijd met mijn moeder opstap, deze hobby delen we samen heerlijk samen knutselen , ik geniet daar elke keer weer van , bedankt voor deze mooie kans xx Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou wegens vervelende omstandigheden afgelopen jaar niet kunnen gaan ,zou graag samen met mijn vriendin gaan..weer ff eruit en nieuwe ideeën opdoen ...Den Bosch heel graag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag doe ik ook mee met de verloting van de gratis kaartjes ,mijn voorkeur is Zwolle en ben blij dat daar weer een beurs komt lekker dichtbij en kan ik mijn ''voorraad'' weer aan vullen .groetjes Rita van der Zee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. HOI NETTIE WEET NIET OF HET HIER GOED IS MAAR ZOU BEST TWEE KAARTJES VOOR DE KNOTSGEKKE KAARTEN DAGEN WILLEN WINNEN. IK ZOU DAN MET MIJN DOCHTER GAAN ZE HEEFT HET HEEL MOEILIJK MOMENTEEL EN ONDANKS DAT IS ZE EEN HELE GROTE STEUN VOOR MIJ EN MIJN MAN TIJDENS MIJN ZIEKTE. GROETJES YVONNE KOPPELRATH MIJN E-MAIL ADRES IS yvonne.koppelrath@casema.nl

  Read more: http://nettie53.blogspot.com/p/pagina-2.html#ixzz3wfRUjgQp

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat een leuke actie zeg! Ik zou dolgraag kaartjes willen winnen voor de beurs in Zwolle. Ik zou dan met mijn dochter van (dan 12) gaan. Helaas mag ze niet meer voor de kinderprijs naar binnen en sinds mijn man zijn baan kwijt is moeten we toch een beetje oppassen. Ze is 18 februari jarig en het zou een super leuk verjaardagskadootje voor haar zijn. Ze vindt al die workshops super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik hoor er hele mooie verhalen over dus zou zelf ook wel eens willen gaan kijken naar al dat moois in de Brabanthallen, dus doe graag een gokje naar deze kaarten en dan neem ik mijn creatieve dochter ook graag mee om inspiratie op te doen
  mijn naam is Gerrie de Jong

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een berichtje achter. Het wordt gewaardeerd!